Navigation Menu+

Testimonials

Locaţia cursului: Roma, Italia

Cu ce ai ajuns la locaţie: Tren+avion

O activitate memorabilă / cel mai tare task: Cursul fiind despre arhitectura Romei din antichitate pana in prezent, am avut ore de curs petrecute cu un profesor genial de la Harvart in forum-ul roman unde am intrat in zone nepermise publicului si am vazut situri arheologice, a fost o experienta uimitoare pentru mine si pentru toti participantii.

Cea mai interesantă persoană întâlnită (cine și de ce?): Am intalnit un participant care era nascut in Macedonia, facea studiile in Bratislava si in acel semestru studia cu o bursa Erasmus in Lisabona. Avea un mix foarte interesant de culturi si experiente si a fost o placere sa discut cu el.

Cursul într-un cuvânt: O aventura

Ai aplicat pentru că: Am vrut sa ies putin din zona mea de confort, sa cunosc oameni noi si sa invat ceva nou. Sigur puteam face asta si in alte moduri, insa asa am avut ocazia sa calatoresc intr-unul din cele mai frumoase orase ale Europei, sa cunosc oameni la fel de pasionati ca mine si sa descopar un domeniu care ma pasioneaza enorm.

                                                                                                                                      Răsvan Manea

 

Locaţia cursului: Cracovia, Polonia.

Cu ce ai ajuns la locaţie: autocar

O activitate memorabilă / cel mai tare task: Cea mai memorabilă activitate a fost pub crawling (într-un mod paradoxal) pentru că a fost o seară în care ne-am distrat cel mai tare, nepăsând de ce cred alții despre noi. Am râs mult, ne-am simțit bine și orașul a fost al nostru.

Cea mai interesantă persoană întâlnită: (cine și de ce?): Oamenii au fost minunați, atât organizatorii, cât și participanții. Fiecare a fost diferit și fiecare a contribuit unic la atmosfera cursului.

Cursul într-un cuvânt: Aventură

Ai aplicat pentru că: Aceasta a fost un motiv pentru care am aplicat, știam că orașul este fantastic. În afară de aceasta, cunoșteam câteva persoane, de care știam că sunt și mai fantastici. Până la urmă ar fi greu să găsesc un motiv pentru care nu aș fi aplicat.

Faluvégi Ágota

 

Locaţia cursului: Atena, Grecia

Cu ce ai ajuns la locaţie: autocar + avion + tren

O activitate memorabilă / cel mai tare task: Seara internațională – momentul în care fiecare participant a adus mâncare/ băutură tradițională din propria țară și s-au prezentat obiceiurile fiecăruia. Tema cursului a fost “B.O.A.T.- Brave Or Afraid of Tides”, prin urmare fiecare petrecere a avut această tematică. Participanții se aflau pe o barcă fictivă unde aveau ocazia să deguste cele mai exotice băuturi și bunătăți de pe cele 5 oceane :).

Cea mai interesantă persoană întâlnită: (cine și de ce?): Un participant din Budapesta cu care m-am împrietenit și am păstrat legătura încă de atunci. Ne-am trimis vederi și ne-am reîntalnit ulterior cu alte ocazii, depănând amintiri din frumoasa Grecie. În cadrul unui asemenea eveniment ai ocazia să întâlnști persoane atât de diferite și să legi prietenii care vor dura o viață întreagă.

Cursul într-un cuvânt: Inegalabil

Ai aplicat pentru că: Am vrut să călătoresc, să întâlnesc oameni diferiți și să îmi depășesc propiile limitări

                                                                                                                                       Maria Popescu

Locaţia cursului: Thessaloniki, Grecia

Cu ce ai ajuns la locaţie: tren,avion

O activitate memorabilă / cel mai tare task: Am invatat sa ma descurc de unul singur. Am plecat din Cluj-Napoca spre Bucuresti cu trenul, am luat avionul spre Athena, iar de acolo am luat un alt avion spre Thessaloniki. Dupa aceasta calatorie, consider ca pot calatori oriunde,oricand si ca ma voi putea descurca de minune.

Cea mai interesantă persoană întâlnită: (cine și de ce?): Un BESTan din LBG Tallin. Am invatat foarte multe de la el, inclusiv elemente de public speaking, cum imi pot creea o afacere de la 0 si idei de afaceri in domeniul IT, cum sa procedez in caz ca-mi pierd avionul etc si impreuna puteam sa-i motivam pe ceilalti participanti si sa ne asiguram ca toata lumea se simte bine.

Cursul într-un cuvânt: Halara

Ai aplicat pentru că: BEST este cea mai buna optiune unde vizitezi locuri noi, intalnesti oameni faini si ai parte de “the BEST time of your life”

                                                                                                                                       Vlad Horătău

 

Locaţia cursului: Nis, Franţa

Cu ce ai ajuns la locaţie: autocar

O activitate memorabilă / cel mai tare task: Lucrul în echipă a fost un task important fiindcă am reuşit să ne cunoaştem mai bine şi training-ul ţinut de preşedintele Nis

Cea mai interesantă persoană întâlnită: (cine și de ce?): Preşedintele BEST Nis, deoarece a fost mereu atent cu noi, a creat o legătură faină între bestani şi participanţi

Cursul într-un cuvânt: Unique

Ai aplicat pentru că: Viaţa de student e faină şi poţi s-o faci şi mai faină dacă te duci la un curs BEST.

                                                                                                                                       Lorena Sfat

Locaţia cursului: Leuven, Belgia

Cu ce ai ajuns la locaţie: autocar

Cea mai interesantă persoană întâlnită: (cine și de ce?): Unul dintre cei mai faini oameni pe care i-am întâlnit acolo  este Babis, coorganizatorul nostru din Grecia; el era omul care reuşea tot timpul să spargă monotonia, găsea un joculeţ sau ceva de făcut şi aducea zâmbetul pe buzele tuturor.

Cursul într-un cuvânt: Fantastic

Ai aplicat pentru că: un curs de vară îti oferă oportunitatea de a petrece clipe minunate împreună cu oameni foarte faini.

Andreea Stefan