Navigation Menu+

Testimonials

Locaţia cursului: Atena, Grecia

Cu ce ai ajuns la locaţie: autocar + avion + tren

O activitate memorabilă / cel mai tare task: Seara internațională – momentul în care fiecare participant a adus mâncare/ băutură tradițională din propria țară și s-au prezentat obiceiurile fiecăruia. Tema cursului a fost “B.O.A.T.- Brave Or Afraid of Tides”, prin urmare fiecare petrecere a avut această tematică. Participanții se aflau pe o barcă fictivă unde aveau ocazia să deguste cele mai exotice băuturi și bunătăți de pe cele 5 oceane :).

Cea mai interesantă persoană întâlnită: (cine și de ce?): Un participant din Budapesta cu care m-am împrietenit și am păstrat legătura încă de atunci. Ne-am trimis vederi și ne-am reîntalnit ulterior cu alte ocazii, depănând amintiri din frumoasa Grecie. În cadrul unui asemenea eveniment ai ocazia să întâlnști persoane atât de diferite și să legi prietenii care vor dura o viață întreagă.

Cursul într-un cuvânt: Inegalabil

Ai aplicat pentru că: Am vrut să călătoresc, să întâlnesc oameni diferiți și să îmi depășesc propiile limitări

                                                                                                                                       Maria Popescu

Locaţia cursului: Thessaloniki, Grecia

Cu ce ai ajuns la locaţie: tren,avion

O activitate memorabilă / cel mai tare task: Am invatat sa ma descurc de unul singur. Am plecat din Cluj-Napoca spre Bucuresti cu trenul, am luat avionul spre Athena, iar de acolo am luat un alt avion spre Thessaloniki. Dupa aceasta calatorie, consider ca pot calatori oriunde,oricand si ca ma voi putea descurca de minune.

Cea mai interesantă persoană întâlnită: (cine și de ce?): Un BESTan din LBG Tallin. Am invatat foarte multe de la el, inclusiv elemente de public speaking, cum imi pot creea o afacere de la 0 si idei de afaceri in domeniul IT, cum sa procedez in caz ca-mi pierd avionul etc si impreuna puteam sa-i motivam pe ceilalti participanti si sa ne asiguram ca toata lumea se simte bine.

Cursul într-un cuvânt: Halara

Ai aplicat pentru că: BEST este cea mai buna optiune unde vizitezi locuri noi, intalnesti oameni faini si ai parte de “the BEST time of your life”

                                                                                                                                       Vlad Horătău

 

Locaţia cursului: Nis, Franţa

Cu ce ai ajuns la locaţie: autocar

O activitate memorabilă / cel mai tare task: Lucrul în echipă a fost un task important fiindcă am reuşit să ne cunoaştem mai bine şi training-ul ţinut de preşedintele Nis

Cea mai interesantă persoană întâlnită: (cine și de ce?): Preşedintele BEST Nis, deoarece a fost mereu atent cu noi, a creat o legătură faină între bestani şi participanţi

Cursul într-un cuvânt: Unique

Ai aplicat pentru că: Viaţa de student e faină şi poţi s-o faci şi mai faină dacă te duci la un curs BEST.

                                                                                                                                       Lorena Sfat

Locaţia cursului: Leuven, Belgia

Cu ce ai ajuns la locaţie: autocar

Cea mai interesantă persoană întâlnită: (cine și de ce?): Unul dintre cei mai faini oameni pe care i-am întâlnit acolo  este Babis, coorganizatorul nostru din Grecia; el era omul care reuşea tot timpul să spargă monotonia, găsea un joculeţ sau ceva de făcut şi aducea zâmbetul pe buzele tuturor.

Cursul într-un cuvânt: Fantastic

Ai aplicat pentru că: un curs de vară îti oferă oportunitatea de a petrece clipe minunate împreună cu oameni foarte faini.

Andreea Stefan