Navigation Menu+

Informații generale

Cursurile de sezon BEST sunt organizate de filialele BEST sub forma unor mini-tabere, având atât activități pe plan academic, cât și pe plan social.

Totul se desfășoară în limba engleză.

Academic:

De această parte se vor ocupa profesori universitari, în colaborare cu organizatorii. Programul constă în ore de cursuri, laboratoare sau diverse vizite la locații aflate în strânsă legătură cu tema cursului.

La sfârșitul acestei perioade, va avea loc o sesiune de evaluare, pe baza căreia veți primi acreditarea cursului.

Social:

După ce ieșiți de la ore, să nu vă temeți că vă veți plictisi! Organizatorii vă vor pregăti o mulțime de activități faine, care să vă ajute să legați prietenii și să rămâneți cu amintiri de neuitat! Nu dăm spoilere, așa că va trebui să vedeți cu ochii voștri!

Taxe:

De ce diferă taxele afișate de noi de cele de pe BEST internațional?

BEST este organizat pe regiuni, iar în funcție de acestea, taxele percepute diferă. De exemplu, Cluj-Napoca plătește ⅖ din taxa maximă, afișată pe best.eu.org.

În taxa cursului sunt incluse cazarea, mesele și activitățile pregătite de organizatori.

Pe lângă acestea, se percepe un depozit de 30 euro, care are rol de garanție. Cu alte cuvinte, acești bani vă vor fi returnați la sfârșitul cursului.

Transportul nu este asigurat, însă informații detaliate despre cum vă puteți alege mijlocul de transport găsiți în secțiunea Tips&Tricks!

Așadar, dacă:

 

 

  • Îţi place sã cãlãtoreşti şi sã cunoşti oameni noi
  • Vrei să experimentezi viaţa de student într-un oraş european în care poţi să înveţi multe lucruri noi şi să te distrezi alături de oameni faini
  • Eşti student al Universității Tehnice şi cauţi o variantã care sã te ajute sã scapi puţin de rutinã,

 

noi te încurajăm sã profiţi de această oportunitate! Vei avea ocazia sã trãieşti viaţa de student european la un alt nivel, fãcând lucruri inedite şi constructive.

Dacă toate aceste idei îţi surâd, echipa BEST Cluj-Napoca te poate ajuta! Ți-am pregătit sfaturi şi mici trucuri într-ale călătoriilor, dar şi o listă generoasă de cursuri, competiţii și evenimente de relaxare care au loc în diverse oraşe din Europa. Tot ce ai de făcut este să-ţi alegi cursul la care vrei să participi, să redactezi o scrisoare de motivare, în care să justifici de ce vrei să aplici, şi apoi să aştepţi să fii ales.

Curaj și mult succes!